ANA SAYFAKomple Taşımacılık

KOMPLE YÜK

Tır, Kamyon ve Kamyonetler ile komple yük taşımacılığı

Taşıma aracımızın tamamı size rezervasyon edilir. Kamyonet, Kamyon, Kırkayak veya Tır ile direk varış noktasına taşıma hizmeti.
&
Size özel araçlar ile 81 il ve tüm ilçelere nakliye imkanı.

Komple yükleme diye nitelendirdiğimiz taşıma modelinde araçlar sadece sizin yükünüzü taşıması için tahsis edilir. Tır, Kırkayak, Kamyon veya Kamyonetle yapacağımız bu taşımalar, yükünüzün ağırlığı ve ölçülerine göre araç çeşidi belirlenerek yükünüze uygun karosere sahip araçlarla sevkiyat yapılır.

1.5 ton istiap haddiyle başlayan araç taşıma kapasitesi 26 tona kadar çıkabilmektedir.

● Kamyonet istiap haddi : 1500kg / 16 metreküp

● Kamyon istiap haddi : 16.000kg / 45 metreküp

● Kırkayak istiap haddi : 20.000kg / 52 metreküp

● Tır istiap haddi : 26.000kg / 80 metreküp

Kapalı ve açık kasalı araçlar malzemenin çeşitliliğine göre değişmektedir. Vinç ve benzeri yükleme makineleri ile yapılması gereken ürünler için açık kasalı araçlar kullanılır. Profil benzeri uzun malzemeler, büyük kalıplar ve benzeri ürünler vinç ile yüklenmesi güvenlik açısından da önemlidir.

Tekstil ürünleri, ev ofis eşyası, paletli yükler kapalı kasa araçlarla taşınmasını tavsiye ediyoruz. Rüzgar, yağmur gibi hava şartlarından etkilenmeden ıslanma veya ambalajında bozulma gibi tehlikelerden korunmaktadır.

Hangi aracı tercih edeceğinizi mutlaka bizden bilgi almadan karar vermeyin. Ekiplerimiz her zaman size yardımcı olmak için 7/24 hizmet vermektedir.

Hızlı İletişim
Please enter your name.
Please enter your message.
Your message successfully sent.
Something went wrong. Your message was not send.

KOMPLE YÜKLEME

HER TÜR ARAÇ

KAPIDAN KAPIYA

© 2007 – 2022 All Rights Reserved

Globax Logistics