ANA SAYFAHizmetlerimiz

Taşıma Hizmetlerimiz

Her yük için ayrı taşıma modeli

Yük detaylarına eşleştirilmiş özel karoserli araçlar
&
Üretim ve satış maliyelerini en aza indirecek taşıma modelleri

Yurtiçi taşımacılık sektöründe faaliyette bulunan firmamızda, her taşıma modeline uygun donanımlı araçlarla hizmet veriyoruz. Marmara bölgesinden tüm iller arasında yapmış olduğumuz taşımacılıkta, ekip planlaması yaparak her yük için ayrı taşıma modeli uygulanıyor.

Taşıma maliyetinin yüksek olması, ürün maliyetini ciddi oranda değiştirmektedir. Taşıma maliyetini en aza indirmek, piyasada rekabet gücü ve firmanın işlem hacmini büyütür. Ürün sevkiyat için belirleyeceğiniz modelde yanlış seçimler kayba yol açıyor. Bu noktada ekibimizden destek alıp en uygun taşıma modelini seçebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ürün güvenliği. Yükünüze uygun belirleyeceğimiz taşıma modeli ve araç karoser seçimi mutlaka ekiplerimiz tarafından belirlenmelidir.

Birleştirilmiş taşıma modellerinde her yük birbirine uyumlu olmalı. Koku yapan, sıvı, kesici, ağır veya ezilmeye karşı hassas gibi özellikleri olan ürünlerin her biri ayrı planlanan araçlarla taşıma yapılmalı. Taşıma maliyetini en aza indirmek isterken ürün hasarı ile karşı karşıya kalmamak adına alınacak önlemler çok önemlidir. 20 yılı aşkın tecrübemizle vermiş olduğumuz hizmette, süreklilik sağlamak adına bu önlemleri sizin için alıyoruz.

Üretim ve termin taahhütlerindeki zaman faktörünü doğru kullanacağınız planlama, ekspres hız veya kısa vadeli rotar yaptırmanız mümkün. Gebze’de bulunan açık ve kapalı alan depolarımızda muhafaza edeceğimiz yüklerinizi, sizin belirleyeceğiniz tarihte müşterinize teslim ediyoruz.

Hızlı İletişim
Please enter your name.
Please enter your message.
Your message successfully sent.
Something went wrong. Your message was not send.

PLANLAMA

ORGANİZASYON

ZAMAN

© 2007 – 2022 All Rights Reserved

Globax Logistics